Nega kože

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica

Medicinsko-enzimski tretman lica spada u bazičnu negu. To je higijenski tretman koji podrazumeva dubinsko čišćenje kože, i odstranjivanje nečistoća, komedona, prekomernog sebuma, izumrlih ćelija.

Saznajte više

Ultrazvucni piling

Ultrazvučni piling tretman lica

Ultrazvučnim pilingom se na potpuno neagresivan način uklanjaju mrtve ćelije kože, kao i višak masnoće iz pora. Koža se oksigenizuje, a ultrazvučnim mikrovibracijama se stimuliše lokalna cirkulacija. Kao rezultat takvog dejstva, dobija se trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Saznajte više

Biostimulativni laser tretmani

Biostimulativni laser tretmani

Biostimulativnim laserskim tretmanima deluje se na upalni aknozni proces, ispoljavanjem istovremeno snažnog antiinflamatornog (smanjivanje upale) i analgetskog dejstva (smanjivanje bola). Smanjuje se broj bakterija, stimuliše stvaranje antitela i imunološkog odgovora. Dolazi do povlačenja akni, uspostavljanja fiziološkog pH kože i obnove oštećene barijerne funkcije.

Saznajte više

Injekciona mezoterapija kože

Injekciona mezoterapija se obavlja sa ciljem obnavljanja kože lica, vrata i dekoltea, usporavanja procesa starenja i preveniranja pojave novih bora.
Mezoterapija je ubrizgavanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, minerale, aminokiseline, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu, citokine, regulatorne peptide i dr. komponente.

Saznajte više

Dermapen mezoterapijski tretman

Dermapen je elektronski uređaj koji koristi sterilne mikroiglice koje prelaskom preko kože izazivaju mehanička mikrooštećenja čime se stimuliše regeneracija i zatezanje kože. Ovom procedurom povećava se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci.
Ono što dermapen svrstava u sam vrh antiejdž metoda 21. veka je mogućnost podešavanja dubine prodiranja. kao i vertikalni ugao uboda mikroiglicama.

Saznajte više

Mezoporacija koze

Mezoterapija kože bez igala

Mezoterapija kože bez igala (Mezoporacija) je tretman kojim se, putem naizmeničnih struja određene frekvencije, unose bioaktivne supstance koje se klasičnom primenom teško ili gotovo nikako ne mogu aplikovati dublje u mezoderm.

Saznajte više

Neostrata citratni piling

Neostrata Citratni tretman

Priprema kože u tretmanu se radi enzimskim i ultrazvučnim pilingom, kojim se na potpuno neagresivan način uklanjaju mrtve ćelije kože, kao i višak masnoće iz pora. Zatim se aplikuje jedan od Neostratinih Citratnih bustera u zavisnosti od stanja i problema kože.

Saznajte više

Nesotrata hemijski piling

Neostrata tretman voćnim kiselinama

HEMIJSKI PILING predstavlja proces odstranjivanja površinskog sloja kože (epiderma), čime se stimuliše njegovo obnavljanje i redukcija vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože. Zato su rezultati ODMAH VIDLJIVI u vidu svežijeg izgleda, lepšeg tena, boljeg tonusa i sjaja kože .

Saznajte više


Exuviance express

Exuviance express tretman

Exuviance anti-age linija je stručno razvijena u cilju optimalne nege i revitalizacije kože. Zahvaljujući piling rastvorima ciljano deluje na vidljive znake fotostarenja, uklanjajući pliće bore, gubitak čvrstine i elastičnosti, neujednačen ten, lošu teksturu kože i akne. Kao najnovije dostignuće iz oblasti kozmetologije izdvaja se činjenicom da omogućava sprovođenje tretmana tokom letnjih perioda, uz adekvatnu UV zaštitu.

Saznajte više


MDA

Exuviance Mikrodermoabrazivni tretman

Exuviance anti-age linija razvijena u cilju optimalne nege i hidratacije kože otvara široki spektar novih tretmana. Zahvaljujuci Triple Microdermabrasion pilingu sa trostrukim dejstvom: fizičkog, hemijskog i enzimskog pilinga moguće je odraditi higijenski tretman lica bez korišćenja vapozona, a mikrodermoabraziju bez aparata.

Saznajte više

Lacrima Fitopiling tretman kože

Prednost Lacrima Fitopilinga u odnosu na slične pilinge je ta što deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica. Svi sastojci Lacrima Fitopilinga su prirodne biološke aktivne supstance.

Dugogodišnja praktična primena Lacrima Fitopilinga potvrđuje njegovu visoku efikasnost i apsolutnu neškodljivost.

Saznajte više

Rolling teenage tretman

Lacrima Teenage Fitopiling tretman

Koža u doba puberteta često trpi posledice prouzrokovane androgenim hormonima. Sklona je pojačanom mašćenju, pojavi otvorenih i zatvorenih komedonskih struktura, akni i upalnih procesa koji vode narušavanju estetkog izgledan lica i pojavi ožiljaka. Često bavljenje adolescenata sportom i pojačano znojenje takođe doprinose narušavanju stanja kože, kao i pogoršanju.

Saznajte više

Lacrima Fitopiling grube kože laktova

Fitopiling deluje na sve slojeve epiderma i izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože. Aktivno utiče na normalizaciju metabolizma elemenata u koži, elastičnost i hidrataciju. Tokom fitopilinga dolazi do povišenja temperature onog dela kože koji se tretira i blagog crvenila, što je izazvano povećanim dotokom krvi. To je očekivana i veoma pozitivna reakcija na piling.

Saznajte više

Enzimsko-keratonicni tretman

Lacrima Enzimsko-keratolitički tretman

Enzimsko-keratolitički tretman predstavlja čuveni tretman ekskluzivnog brenda Lacrima, za profesionalnu negu, posebno namenjen za uklanjanje ili ublažavanje ožiljaka i fleka od akni,  lečenje akni, infiltranata, bora, strija i drugih estetskih imperfekcija na koži.

Saznajte više

Instant lifting tretman

Lacrima Instant lifting tretman

Ovaj inovativni Lifting program se zasniva na metodi biološke i mehaničke stimulacije potkožnih mišića i same kože, sto potpomaže njihovoj tonizaciji i revitalizaciji prvobitnog oblika lica, u smislu biološke stimulacije.

Saznajte više

Mumija tretman

Jean d'Arcel Alga Hydralift Plastificirajući tretman "Mumija tretman"

Alga Hydralift Plastificirajući tretman ili popularni Mumija tretman, predstavlja ekskluzivni Jean d'Arcel tretman sa morskim algama namenjen dubinskoj hidrataciji i liftingu kože.

Saznajte više

Aquatherm

Skeyndor Aquatherm recovery tretman

Aquatherm tretman Recovery O2, španske kompanije Skeyndor, predstavlja kozmetoterapijski pristup gde redovnim profesionalnim tretmanima nestaje osetljivost kože, vraćajući balans epidermalnom metabolizmu i uspostavljajući ponovo funkciju barijere, da bi zaštitila kožu od štetnih spoljašnjih uticaja.

Saznajte više

Tretman lica vinom

Afrodita vinoterapijski tretman lica

Vinoterapija se temelji na pozitivnim efektima koje sastojci iz grožđa i vina imaju na ljudsko zdravlje i lepotu, a posebno na kožu lica i tela. Grožđe sadrži obilje vitamina i minerala, među kojima su vitamini A, B, C i E, zatim natrijum, fluor, magnezijum, gvožđe, kalijum, kalcijum i fosfor, kao i voćne kiseline.

Saznajte više

Ocean energy tretman

Q Wellness Ocean energy tretman

Ovaj oligo mineralni tretman sa algama namenjen je za dubinsku hidrataciju kože.Tretman se može koristiti kod svih tipova kože, a naročito se preporučuje kod osetljive i dehidrirane kože. Alge stimulišu metabolizam ćelija, pojačavaju prirodni imunitet kože i deluju regenerativno.

Saznajte više

Oralni Kolagen tretman

Tečni kolagen izaziva veliku pažnju u medijima, a postavlja se pitanje može li se na lepotu delovati iznutra, a ne samo spolja? Tečni kolagen utiče na zdravlje vezivnog tkiva, hrskavica i zglobova, ima antioksidantska svojstva (neutrališu slobodne radikale).

Saznajte više