Nega kože

Higijenski tretman lica

Higijenski (Medicinsko-enzimski) tretman lica

Medicinsko-enzimski tretman lica spada u bazičnu negu. To je higijenski tretman koji podrazumeva dubinsko čišćenje kože, i odstranjivanje nečistoća, komedona, prekomernog sebuma, izumrlih ćelija.

Saznajte više

Ultrazvučni piling tretman lica

Ultrazvučnim pilingom se na potpuno neagresivan način uklanjaju mrtve ćelije kože, kao i višak masnoće iz pora. Koža se oksigenizuje, a ultrazvučnim mikrovibracijama se stimuliše lokalna cirkulacija. Kao rezultat takvog dejstva, dobija se trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Saznajte više

Biostimulativni laser tretmani

Biostimulativni laser tretmani

Biostimulativnim laserskim tretmanima deluje se na upalni aknozni proces, ispoljavanjem istovremeno snažnog antiinflamatornog (smanjivanje upale) i analgetskog dejstva (smanjivanje bola). Smanjuje se broj bakterija, stimuliše stvaranje antitela i imunološkog odgovora. Dolazi do povlačenja akni, uspostavljanja fiziološkog pH kože i obnove oštećene barijerne funkcije.

Saznajte više

Injekciona mezoterapija kože

Injekciona mezoterapija se obavlja sa ciljem obnavljanja kože lica, vrata i dekoltea, usporavanja procesa starenja i preveniranja pojave novih bora.
Mezoterapija je ubrizgavanje različitih koktela, koji sadrže vitamine, minerale, aminokiseline, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu, citokine, regulatorne peptide i dr. komponente.

Saznajte više

Dermapen mezoterapijski tretman

Dermapen je elektronski uređaj koji koristi sterilne mikroiglice koje prelaskom preko kože izazivaju mehanička mikrooštećenja čime se stimuliše regeneracija i zatezanje kože. Ovom procedurom povećava se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci.
Ono što dermapen svrstava u sam vrh antiejdž metoda 21. veka je mogućnost podešavanja dubine prodiranja. kao i vertikalni ugao uboda mikroiglicama.

Saznajte više

GENOSYS SNOWCELL TRETMAN – SISTEM KONTROLE MELANINA

Tretman za uklanjanje hiperpigmentacija, ujednačavanje tena i hidrataciju
SnowCell je sistem kontrole melanina, neinvazivan, bez efekta perutanja kože, što pruža mogućnost tretmana kože tokom cele godine radi uklanjanja hiperpigmentacija, za razliku od hemijskih pilinga i laserskih tretmana koji se uglavnom mogu primenjivati samo u zimskom periodu.

Genosys sistem kontrole melanina ima trostruko dejstvo :
1. PREVENCIJA – sprečava sintezu novog melanina inhibicijom enzima tirozinaze ( koristi se kao priprema kože za sunčanje i laserske tretmane, i na taj način sprečava nastanak hiperpigmentacija).
2. SPREČAVANJE TRANSPORTA već stvorenog melanina u gornje slojeve kože.
3. UKLANJANJE PIGMENTA iz površnih slojeva kože. Saznajte više

Mezoterapija kože bez igala

Mezoterapija kože bez igala (Mezoporacija) je tretman kojim se, putem naizmeničnih struja određene frekvencije, unose bioaktivne supstance koje se klasičnom primenom teško ili gotovo nikako ne mogu aplikovati dublje u mezoderm.

Saznajte više

Neostrata citratni piling

Neostrata Citratni tretman

Priprema kože u tretmanu se radi enzimskim i ultrazvučnim pilingom, kojim se na potpuno neagresivan način uklanjaju mrtve ćelije kože, kao i višak masnoće iz pora. Zatim se aplikuje jedan od Neostratinih Citratnih bustera u zavisnosti od stanja i problema kože.

Saznajte više

Neostrata tretman voćnim kiselinama

HEMIJSKI PILING predstavlja proces odstranjivanja površinskog sloja kože (epiderma), čime se stimuliše njegovo obnavljanje i redukcija vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože. Zato su rezultati ODMAH VIDLJIVI u vidu svežijeg izgleda, lepšeg tena, boljeg tonusa i sjaja kože .

Saznajte više

Exuviance hemijski piling tretman

Neinvazivni Exuviance tretman - Exuviance kiseline 
Hemijski pilinzi tokom sunčanih dana POTPUNO BEZBEDNO

Nakon NeoStrate iz iste laboratorije stiže nam Exuviance linija sa naprednih dermatološkim formulama zasnovanim na delovanju polihidroksi kiselina, neoglukozamina, retinola, peptida, vitamina, antioksidanata, hijalurona i drugih dokazanih anti-age supstanci. 
Exuviance anti-age linija je stručno razvijena u cilju optimalne nege i revitalizacije kože od strane doktora Van Scott-a i Yu-a, koji su zaslužni za prvu upotrebu glikolne kiselina u tretiranju starenja kože - takođe su i kreatori prvog glikolnog pilinga u svetu. 
Exuviance ciljano deluje na sve znake starenja uključujući fine i plitke bore, lošu teskturu kože, gubitak čvrstine i elastičnosti. Kao najnovije dostignuće iz oblasti kozmetologije izdavaja se činjenicom da omogućava sprovođenje tretmana tokom letnjeg perioda, uz adekvatnu UV zaštitu.  Saznajte više

Exuviance express tretman

Exuviance anti-age linija je stručno razvijena u cilju optimalne nege i revitalizacije kože. Zahvaljujući piling rastvorima ciljano deluje na vidljive znake fotostarenja, uklanjajući pliće bore, gubitak čvrstine i elastičnosti, neujednačen ten, lošu teksturu kože i akne. Kao najnovije dostignuće iz oblasti kozmetologije izdvaja se činjenicom da omogućava sprovođenje tretmana tokom letnjih perioda, uz adekvatnu UV zaštitu.

Saznajte više

Exuviance Oxy tretman molekularnim kiseonikom

Exuviance tretman lica sa molekularnim kiseonikom 
Neka vaša koža uživa u baršunastom dodiru mehurića. 
Exuviance anti-age linije iz svog širokog asortimana za negu i revitalizaciju kože nudi nam Bionic Oxygen masku, a samim tim i savršen tretman dubinske hidratacije - Oxy tretman. Tretman je na bazi čistog molekularnog kiseonika, stimuliše prirodnu proizvodnju ćelijske energije i optimalnu sintezu kolagena. Vrši detoksikaciju kože, osvežava je i revitalizuje. Sinergija poli-hidroksi i bionskih kiseonina koži vraća gipkost, jedrost i blistavost. 
Tretman je idealan nakon mehaničkog ili hemijskog pilinga, a neizostavna stavka bioloških tretmana.  Saznajte više

Exuviance Mikrodermoabrazivni tretman

Exuviance anti-age linija razvijena u cilju optimalne nege i hidratacije kože otvara široki spektar novih tretmana. Zahvaljujuci Triple Microdermabrasion pilingu sa trostrukim dejstvom: fizičkog, hemijskog i enzimskog pilinga moguće je odraditi higijenski tretman lica bez korišćenja vapozona, a mikrodermoabraziju bez aparata.

Saznajte više

Lacrima Fitopiling tretman kože

Prednost Lacrima Fitopilinga u odnosu na slične pilinge je ta što deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica. Svi sastojci Lacrima Fitopilinga su prirodne biološke aktivne supstance.

Dugogodišnja praktična primena Lacrima Fitopilinga potvrđuje njegovu visoku efikasnost i apsolutnu neškodljivost.

Saznajte više

Rolling teenage tretman

Lacrima Teenage Fitopiling tretman

Koža u doba puberteta često trpi posledice prouzrokovane androgenim hormonima. Sklona je pojačanom mašćenju, pojavi otvorenih i zatvorenih komedonskih struktura, akni i upalnih procesa koji vode narušavanju estetkog izgledan lica i pojavi ožiljaka. Često bavljenje adolescenata sportom i pojačano znojenje takođe doprinose narušavanju stanja kože, kao i pogoršanju.

Saznajte više

Lacrima Fitopiling grube kože laktova

Fitopiling deluje na sve slojeve epiderma i izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože. Aktivno utiče na normalizaciju metabolizma elemenata u koži, elastičnost i hidrataciju. Tokom fitopilinga dolazi do povišenja temperature onog dela kože koji se tretira i blagog crvenila, što je izazvano povećanim dotokom krvi. To je očekivana i veoma pozitivna reakcija na piling.

Saznajte više

Lacrima Enzimsko-keratolitički tretman

Enzimsko-keratolitički tretman predstavlja čuveni tretman ekskluzivnog brenda Lacrima, za profesionalnu negu, posebno namenjen za uklanjanje ili ublažavanje ožiljaka i fleka od akni,  lečenje akni, infiltranata, bora, strija i drugih estetskih imperfekcija na koži.

Saznajte više

Lacrima Instant lifting tretman

Ovaj inovativni Lifting program se zasniva na metodi biološke i mehaničke stimulacije potkožnih mišića i same kože, sto potpomaže njihovoj tonizaciji i revitalizaciji prvobitnog oblika lica, u smislu biološke stimulacije.

Saznajte više

Mumija tretman

Jean d'Arcel Alga Hydralift Plastificirajući tretman "Mumija tretman"

Alga Hydralift Plastificirajući tretman ili popularni Mumija tretman, predstavlja ekskluzivni Jean d'Arcel tretman sa morskim algama namenjen dubinskoj hidrataciji i liftingu kože.

Saznajte više

Aquatherm

Skeyndor Aquatherm recovery tretman

Aquatherm tretman Recovery O2, španske kompanije Skeyndor, predstavlja kozmetoterapijski pristup gde redovnim profesionalnim tretmanima nestaje osetljivost kože, vraćajući balans epidermalnom metabolizmu i uspostavljajući ponovo funkciju barijere, da bi zaštitila kožu od štetnih spoljašnjih uticaja.

Saznajte više

Tretman lica vinom

Afrodita vinoterapijski tretman lica

Vinoterapija se temelji na pozitivnim efektima koje sastojci iz grožđa i vina imaju na ljudsko zdravlje i lepotu, a posebno na kožu lica i tela. Grožđe sadrži obilje vitamina i minerala, među kojima su vitamini A, B, C i E, zatim natrijum, fluor, magnezijum, gvožđe, kalijum, kalcijum i fosfor, kao i voćne kiseline.

Saznajte više

Ocean energy tretman

Q Wellness Ocean energy tretman

Ovaj oligo mineralni tretman sa algama namenjen je za dubinsku hidrataciju kože.Tretman se može koristiti kod svih tipova kože, a naročito se preporučuje kod osetljive i dehidrirane kože. Alge stimulišu metabolizam ćelija, pojačavaju prirodni imunitet kože i deluju regenerativno.

Saznajte više

Oralni Kolagen tretman

Tečni kolagen izaziva veliku pažnju u medijima, a postavlja se pitanje može li se na lepotu delovati iznutra, a ne samo spolja? Tečni kolagen utiče na zdravlje vezivnog tkiva, hrskavica i zglobova, ima antioksidantska svojstva (neutrališu slobodne radikale).

Saznajte više