Skenerskopski pregled kože

SKENERSKOPSKI PREGLED KOŽE
Koliko poznajete potrebe i stanje vaše kože?
Da li ste se nekad zapitali, koliko para ste potrošili na preparate koji se nisu pokazali odgovarajućim za vašu kožu?

Skenerskopski pregled kože lica i tela otkriva realno stanje i potrebe vaše kože. Reč je o anamnestičko-dijagnostičkom pregledu kože koji se obavlja pomoću dijagnostičkog aparata – skenerskopa SMP. Aparat poseduje sočiva sa uveličanjem do 650 puta i omogućava uvid u dubinske slojeve kože (5-7mm), epidermalne i subdermalne strukture. Na taj način omogućeno je SOFTVERSKO MERENJE SEBUMA, HIDRANTOSTI I PIGMENTACIJE KOŽE, kao i kreiranje sken-skop snimaka tokom pregleda.
Pacijenti dobijaju detaljan uvid u stanje i potrebe kože lica i tela kroz detaljan izveštaj, mogu se otkriti svi dermatološki problemi u dubinskim slojevima kože koji nisu vidljivi golim okom. Na taj način moguće je pravovremeno reagovati na sve kožne promene i sprečiti velike dermatološke problema.
Istovremeno, detaljan uvid u stanje i potrebe kože obezbeđuje terapeutu pravilno definisanje tretmana, terapije lečenja ali i odgovarajućih preparata kućne nege.
Skenerskoski pregled predstavlja najuspešniji način za lečenje brojnih problema poput akni, hiperpigmentacije i čini osnovu i pripremu za sve radiotalasne intervencije
.
Pregledom se dijagnostikuju problemi kao što su prekomerno mašćenje kože i kose, akne, ožiljci, hiperpigmentacije, kuperoza, opadanje i proređivanje kose, opadanje obrva i trepavica, perut, svrab, razne promene na koži kao što su papilomi, bradavice, keratoze idr.
Napredak terapije se prati kroz sken-skop snimke sa svakog pregleda. Pregled traje u proseku oko 60 minuta.
Pacijent dobija detaljan izveštaj sa predlogom kompletne preporučene terapije i kućne nege.
Medju najmlađim klijentima su bebe starosti nekoliko meseci pa na više. Dermatološki problemi poput različitih ojeda, atopskih dermatitisa, suve kože, ekcema, svraba, afti, opekotina, virusnih promena (papiloma, bradavica), temenjača imaju potpuno bezbedno, brzo i lako rešenje u Kozmetološko-terapijskom centru Feniks 07.
Deci do 10 godina pregledi se ne naplaćuju!
Pregled možete zalazati putem telefona: 011/2833-837; 062/1083-583
ili nam pišite putem mail-a: ktcfeniks07@gmail.com
Južni bulevar 144, lok. 206a (II sprat), Vračar

Podelite ovaj tekst