Dobrodošli u KTC Feniks 07

Kozmetološko-Terapijski Centar FENIKS 07 je osnovan početkom 2007. godine i bavi se kozmeto-dermatologijom i pre svega je orjentisan na prevenciju i medicinske tretmane raznih oboljenja kože i kose, a paralelno i na kompletnu negu zdrave kože.

Specijalnosti centra ogledaju se u skenerskopskim pregledima kože i kose, originalnim terapijskim protokolima u lečenju problema kože, kose i radiotalasnim intervencijama.

Usko stručne specijalnosti centra

slika_za_casopis-_sajt

Gordana Tomić

vlasnica i osnivač centra

Specijalista medicinske estetike, poznata je po jedinstvenim skenerskopskim pregledima kože i kose, originalnim terapijskim protokolima u lečenju problema kože, kose i radiotalasnim intervencijama.

U svom centru ostvarila je želju da na potpuno autentičan način pristupa klijentima, da im se u potpunosti posveti, sasluša i sa svih aspekata sagleda problem. Pozitivnom energijom konstantno zrači i veruje u moto da „kako zračiš tako i privlačiš“. Briga prema klijentima, maksimalna posvećenost i stručnost iznad svega, su temelj njenog pristupa poslu. Praksu je sticala u Beogradu, na Vojnomedicinskoj akademiji (klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju), u Zavodu za kožne i venerične bolesti, privatnim centrima u kojima je radila nakon diplomiranja, a naročito je ponosna je na znanje stečeno u Almatiju, u Kazakhstanu. Aktivni je učesnik kongresa kozmetike i medicine, autor brojnih članaka u stručnim magazinima i na internet portalima. Kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem daje primer kojim putem treba ići do uspeha. Realizovala je dva projekta u okviru centra: savetovalište za decu i trudnice i savetovalište za foto-imuno protekciju kože.

Ostvarila je saradnju sa tajvanskom Kowa Optics korporacijom, koja je svetski lider u proizvodnji i izvozu savremene dijagnostičke opreme i čiju opremu za dijagnostiku stanja kože i kose koristi još od osnivanja svog centra.

Najveća ljubav u poslu je radiohirurgija i svaki pacijent oseti sa kojim žarom i ljubavlju pristupa svakoj intervenciji.

Voli iskušenja i najviše je posvećena klijentima sa teškim problemima jer je to za nju izazov i daje maksimum sve do potizanja željenog rezultata. To je njen pokretač i glavna reklama svih godina. Dela koja govore više od reči i preporuke zadovoljnih klijenata.

Bez obzira na svakodnevne izazove, Gordana je vezana za svoj Feniks sa kojim se uvek uzdiže kao da leti, a pri tom stoji čvrsto na zemlji i nikad ne odustaje pred preprekama.

Klijentu se pristupa maksimalno profesionalno, pruža mu se mogućnost da temeljno iznese svoj problem ili želje i da pri tom dobije maksimalnu posvećenost, stručnost i diskreciju. Po tome je prepoznatljiv FENIKS 07 tim.

Naši saradnici