Radiotalasne intervencije – potpuno bezbedan način uklanjanja svih kožnih promena

Radiotalasne intervencije predstavljaju savremen način brzog i pouzdanog uklanjanja svih promena na koži (bradavice, papilomi, kondilomi, angiomi, meki fibromi, keratoze, ksantelazme, mladeži…). Prednost radiotalasa leži u tome što se svaka promena uklanja u potpunosti samo jednom intervencijom i što za razliku od klasičnih metoda nema recidiva, niti ožiljaka.
Radiotalasna metoda je pokazala najveću efikasnost i najbolji estetski rezultat u odnosu na druge metode kao što su tečni azot, elektrokauterizacija, odstranjivanje laserom, a za promene na očnim kapcima je idealan izbor, jer je to jedina metoda potpuno bezopasna za oči!
Od svih postojećih metoda najmanje traumatizuje tkivo i nakon radiotalasnih intervencija dolazi do brze regeneracije kože, što i u slučaju uklanjanja dubljih promena rezultuje skoro neprimetnim ožiljcima.
Prilikom dolaska na zakazanu intervenciju, prvo se obavlja skenerskopski pregled svih promena (uveličanje sočivima do 650x), kako bi se utvrdilo realno stanje i tek onda nanosi anestetik u vidu kreme ili spreja, a za dublje i veće promene anestetik se ubrizgava lokalno, kako bi intervencija bila u potpunosti bezbolna.
Intervencija je veoma brza, zavisno od vrste promene koja se uklanja traje od 10-ak sekundi do nekoliko minuta. Tokom intervencije može se osetiti samo blago trenutno peckanje. Tretirana regija prirodno zaceljuje bez krvarenja i ušivanja
Rešite se svih neželjenih kožnih promena bezbedno i lako u našem centru!
Zakažite besplatne konsultacije još danas:
info@radiotalasneintervencije.rs
ktcfeniks07@gmail.com
011/2833-837,
062/1083-583

Južni bulevar 144, Vračar
Lokal 206a, II sprat