Koliko poznajete potrebe i stanje vaše kože?
Da li ste se nekad zapitali, koliko novca ste potrošili na preparate koji se nisu pokazali odgovarajućim za vašu kožu?

Skenerskopski pregled kože otkriva realno stanje i potrebe vaše kože i predstavlja savremen vid pregleda pomoću savremenog dijagnostičkog uređaja SKENERSKOPA SMP, koji stručnom licu omogućava nepogrešivu dijagnostiku, a klijentu uliva sigurnost i nudi iskustvo kakvo nikad ranije nije doživeo.

Pregled nije „odokativni“, ne obavlja se lupom, kao ni mikrokamerom, već skenerskopom.
Skenerskop nije isto što i mikrokamera, i nije isto što i skener. Nema zračenja i pregledi se mogu obavljati svim starosnim grupama, sa različitim stanjima (trudnoća, dojenje ) organizma i oboljenjima.

Za razliku od mikrokamere kojom se posmatra samo površina kože, SKENERSKOPOM SE VRŠI VIDEODERMOSKOPIJA i ne samo površinsko, već i dubinsko posmatranje i snimanje struktura kože i kose, što je za dijagnostiku mnogo važnije.

Feniks 07 centar je prepoznatljiv upravo po skenerskopskim pregledima sa potpuno individualnim pristupom.
Od osnivanja, 2007.godine, do danas, nismo prihvatili autumatizovane izveštaje, kao ni uslovljenost da preporučujemo određene brendove.
Pristup je potpuno drugačiji od onog na koji su klijenti navikli na drugim mestima. Uzimanje anamneze je poput anmaneze za detaljan sistematski pregled. Nakon toga sledi snimanje skenerskopom, i pravljenje sken-skop snimaka koji se arhiviraju za kontinuirano praćenje svih promena tokom lečenja.
Zavisno od stanja, pregled traje 45-60 minuta.

Aparat poseduje sočiva sa uveličanjem do 650 puta i omogućava uvid u dubinske slojeve kože (5-7mm), epidermalne i subdermalne strukture. Na taj način omogućeno je SOFTVERSKO MERENJE SEBUMA, HIDRANTNOSTI I PIGMENTACIJE KOŽE, kao i kreiranje sken-skop snimaka tokom pregleda.
Nakon kompletnog snimanja dobija se jasan uvid u stanje kože, na osnovu kojeg se može postaviti dijagnoza i dati prognoza o ishodu lečenja.

Ovakvom dijagnostikom mogu se otkriti dermatološki problemi u dubinskim slojevima kože koji nisu vidljivi golim okom. Na taj način moguće je pravovremeno reagovati na sve kožne promene i prevenirati njihov napredak.
Istovremeno, detaljan uvid u stanje i potrebe kože obezbeđuje terapeutu pravilno definisanje tretmana, terapije lečenja ali i odgovarajućih preparata kućne nege.

Najčešći problemi, za koje se radi utvrđivanje uzročnika i ordiniranje adekvatne terapije su: razni oblici akni, prekomerno mašćenje kože, različiti tipovi pigmentacija, proširene pore, ožiljci od akni,slab tonus i turgor kože, seboreja, kuperoza-rozacea, ekcemi …

Medju najmlađim klijentima su bebe starosti nekoliko meseci pa na više. Dermatološki problemi poput različitih ojeda, atopskih dermatitisa, suve kože, ekcema, svraba, afti, opekotina, virusnih promena (bradavica), kao i temenjače, imaju potpuno bezbedno, brzo i lako rešenje u našem centru.

Skenerskopom se obavlja VIDEODERMOSKOPIJA svih kožnih promena, kao što su mladeži, keratoze, fibromi, angiomi, ksantelazme .. kao i utvrđivanje vrsta virusnih promena -različitih vrsta bradavica (papiloma, kondiloma, moluski).

Klijenti dobijaju kompletan uvid u stanje i potrebe kože kroz detaljan izveštaj, kao i personalizovan protokol preporučene terapije ili kućne nege.

Prilikom izrade personalizovane terapije, uzima se u obzir kompletno stanje, ali i želja klijenta oko potencijalne vrste terapeutika (konvencionalni preparati, ajurveda, organski, veganski…).
Na redovnim kontrolnim pregledima prati se napredak terapije i u skladu s tim vrši korigovanje terapeutika, a sve u cilju postizanja što boljih i dugoročnih rezultata, na obostrano zadovoljstvo!

Povezana galerija