Masaža

Bowen terapija

Bowen terapeutska tehnika je manuelna terapija koja uključuje nežne, ali istovremeno veoma moćne pokrete koji šalju neurološke impulse ka centralnom nervnom sistemu. Pokreti se izvode određenim redosledom  na određenim tačkama na telu, preko lagane odeće. Pokreti se izvode preko mišića ili fascija čime se vrši manipulacija na mekim tkivima. Dovodi se do oslobađanja tenzije i opuštanja mišića, smanjenja bola,  poboljšanja protoka krvi i limfe, ubrzavanja procesa regeneracije.

Saznajte više

Masaža ledja

Terapijska Masaža leđa

Terapijskom masažom leđa eliminiše se bol i napetost, pospešuje cirkulacija i ishranjenost nerava, umanjuje umor, a istovremeno magnetolaserskom terapijom umanjuje eventualno prisutni bol. Redovnom masažom obezbeđuje se vitalnost i energiju, a magnetolaserskom terapijom, zbog njenog kumulativnog efekta, doprinosi se opštem boljitku zdravstvenog stanja.

Saznajte više

Masaža lica

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea, smanjuje napetost mišića i vraća njihov tonus, ubrzava mikrocirkulaciju, povećava oksigenaciju, usporava proces starenja kože, a samim tim doprinosi vitalnosti i održavanju negovane i zdrave kože.

Saznajte više