Neinvazivni Exuviance tretman – Exuviance kiseline
Hemijski pilinzi tokom sunčanih dana POTPUNO BEZBEDNO

Nakon NeoStrate iz iste laboratorije stiže nam Exuviance linija sa naprednih dermatološkim formulama zasnovanim na delovanju polihidroksi kiselina, neoglukozamina, retinola, peptida, vitamina, antioksidanata, hijalurona i drugih dokazanih anti-age supstanci.
Exuviance anti-age linija je stručno razvijena u cilju optimalne nege i revitalizacije kože od strane doktora Van Scott-a i Yu-a, koji su zaslužni za prvu upotrebu glikolne kiselina u tretiranju starenja kože – takođe su i kreatori prvog glikolnog pilinga u svetu.
Exuviance ciljano deluje na sve znake starenja uključujući fine i plitke bore, lošu teskturu kože, gubitak čvrstine i elastičnosti. Kao najnovije dostignuće iz oblasti kozmetologije izdavaja se činjenicom da omogućava sprovođenje tretmana tokom letnjeg perioda, uz adekvatnu UV zaštitu.
Samim tim ova linija omogućava produženu terapijsku negu problematične kože, ali ujedno i prvi anti-age tretman masne kože.
Svoje brilijante rezultate dostiže zahvaljujući alfa-hidroksi kiselinama od kojih se izdvajaju glikolna i limunska.
Kao posebna aktiva supstanca izdvaja se bionska kiselina koja ispoljava značajno protektivno anti-age dejstvo.
Neoglucosamine – deluje na hiperpigmentovane promene, vraća koži jedrinu.

Tretman obihvata primenu kiselina i boostera, sama procedura traje 90 minuta. Tretmani se rade na 10 do 14 dana. Preporučena serija obuhvata 4 do 6 tretmana, a nakon tretmana savetuje se vremensko obnavljanje efekata pomoću Express tretmana iz iste linije.
Takođe postoji mogućnost kombinovanja Exuviance kiselina i Exuviance Express tretmana.

Za razliku od drugih hemijskih pilinga tokom Exuviance tretmana kiselinama nema eritema, nakon tretmana ne dolazi do perutanja, dok je osećaj peckanja prilikom navedenih ugosnosti, neagresivnog ili efikasnog delovanja, izdvaja se i SPA momenat, svi preparati su obogaćeni nežnim mirisnim notama.