Neka vaša koža uživa u baršunastom dodiru mehurića.

Exuviance anti-age linije iz svog širokog asortimana za negu i revitalizaciju kože nudi nam Bionic Oxygen masku, a samim tim i savršen tretman dubinske hidratacije – Oxy tretman. Tretman je na bazi čistog molekularnog kiseonika, stimuliše prirodnu proizvodnju ćelijske energije i optimalnu sintezu kolagena. Vrši detoksikaciju kože, osvežava je i revitalizuje. Sinergija poli-hidroksi i bionskih kiseonina koži vraća gipkost, jedrost i blistavost.

Tretman je idealan nakon mehaničkog ili hemijskog pilinga, a neizostavna stavka bioloških tretmana.
Kada se maska sa molekularnim kiseonikom nanese na kožu, ona je transparenta pri čemu nakon samog nanošenja na koži počinje da stvara intezivnu penu. Po stvorenoj peni javlja se osećaj golicanja što ukazuje na uspešan proces tretamana, a javlja se i pucketanje mehurića kiseonika.
Efekat tretmana je postignut kada nestane kompletna pena sa kože uz ostavljanje sjaja i jedrine koži.

Pored Bionic Oxygen maske inovativno otkriće Oxy tretmana je Triple Microdermabrasion piling koji ispoljava efekat mehaničkog, hemijskog i enzimskog pilinga.
Oxy tretman namenjen je svim tipovima kože, posebno osetljivoj koži izloženoj stresu i dehidriranoj koži.

Preporučuje se serija od 6 do 8 tretmana, jednom nedeljno nakon čega svaki klijent dobija savet u pogledu preporučene kućne nege.

Vreme trajanja tretmana je oko 45 minuta.