Exuviance anti-age linija je stručno razvijena u cilju optimalne nege i revitalizacije kože. Zahvaljujući piling rastvorima ciljano deluje na vidljive znake fotostarenja, uklanjajući pliće bore, gubitak čvrstine i elastičnosti, neujednačen ten, lošu teksturu kože i akne. Kao najnovije dostignuće iz oblasti kozmetologije izdvaja se činjenicom da omogućava sprovođenje tretmana tokom letnjih perioda, uz adekvatnu UV zaštitu.

Express tretman obuhvata primenu jednog od dva bustera (Antioxidant peel ili Clarifying peel rastvor).

Procedura traje od 30 do 45 minuta. Izbor bustera prilagođava se stanju i tipu kože.

Antioxidant peel rastvor je buster sa limunskom kiselinom – prilagođen koži kojoj je potrebna antioksidantna zaštita, koži sa borama.

Clarifying peel rastvor je buster sa bademovom kiselinom i mešavinom AHA/PHA – namenjen masnoj koži i koži sa pigmentacijama.

Peckanje prilikom tretmana je svedeno na minimum. Koža nakon tretmana nema crvenilo, kao ni perutanje. Tretmani se rade na 7 dana. Preporučena kura 6-8 tretmana, a nakon toga se savetuje održavanje. Takođe, postoji mogućnost kombinovanja Exuviance kiselina i Exuviance express tretmana radi boljih rezultata.

Express tretman pored anti-age efekta, efekta na neujednačen ten, dubinsku hidrataciju i SPA momenat, svrstava se u grupu tretmana namenjenih brzom, vidljivom i trenutnom efektu.

Idealno je rešenje za blic osveženje kože.