DETOX TRETMAN – ZA ČISTU I LEPU KOŽU
DETOKSIKACIJA, RELAKSACIJA, REJUVENACIJA

Proslave i bogate gozbe često ostavljaju tragove na telu i koži. Dodatni iritirajući agensi za kožu su često šminkanje nekvalitetnim puderima, prekomerni i čest unos slatkiša, masne hrane i alkohola, pušenje, kao i nedostatak sna.

Život u urbanoj sredini, praćen gužvom i svakodnevnim stresom, prisutno zagađenje vazduha i smog, UV zračenje, sve su to neizostavni faktori koji utiču na celokupni organizam, a možda se i najviše ogledaju na koži.
Toksini se ne oslobađaju samo preko bubrega, bešike, jetre i creva, nego i kroz kožu, kao najveći organ.
Kao prvi simptomi pojavljuju se nečistoće na licu, komedoni i neujednačen ten.

Začepljene pore na licu, dehidratacija, umoran izgled, koža bez sjaja i vitalnosti su samo neki od simptoma kojima koža šalje signal za uzbunu. Tada je pravo vreme za detoksikacioni tretman lica kojim će se stimulisati proces detoksikacije kože.

Nemački profesionalni kozmetološki brend Janssen, kreirao je specijalan DETOX TRETMAN KOŽE, koji stimuliše ćelijsku detoksikaciju i obezbeđuje vitalnost svakoj ćeliji kože.
Kao rezultat toga, odmah nakon tretmana, koža će biti hidrirana, pore čiste, a ten prozračan.
Koži se vraća jedrina i mladalački sjaj.

Posebni aktivni sastojci koji ulaze u sastav preparata koji se koriste tokom tretmana, pospešuju detoksikaciju kože, a magičan osećaj tokom tretmana, kao i izgled kože neposredno nakon njega, imaju pozitivan efekat na telo, um i dušu!

Najbolji način da pomognete svom organizmu, pa samim tim i koži, je balansirana i zdrava ishrana, uvođenje u rutinu profesionalnih kozmetoloških tretmana i redovna primena adekvatnih preparata za negu kože.

Povećano stvaranje devitaliziranih ćelija kože ometa normalno funkcionisanje vitalnih ćelija, što vremenom dovodi do preranog starenja. Da se to ne bi desilo, pravovremena i preventivna nega kože je od posebne važnosti.

Tretman je namenjen svim tipovima i stanjima kože.
Može se raditi kao pojedinačan tretman, a za dobijanje maksimalnih rezultata preporučuje se serija od 5 tretmana, 1x nedeljno.

U našem centru možete se uveriti u učinkovitost Detox tretmana i dobiti dugoročne, a ne samo instant rezultate.

Kada je klijent neodlučan i ne zna koji tretman da odabere, ovo je dobitni tretman izbora, sa kojim neće pogrešiti.

Detox sezonski tretman je jedan od limitiranih kozmetoloških linija Janssen Cosmetics.