Ovaj inovativni Lifting program se zasniva na metodi biološke i mehaničke stimulacije potkožnih mišića i same kože, sto potpomaže njihovoj tonizaciji i revitalizaciji prvobitnog oblika lica, u smislu biološke stimulacije.

Posebno odabrane komponente Instant liftinga usmerene su na dubinsko čisćenje i detoksikaciju kože, poboljšanje mikrocirkulacije u tkivima, intenzivnu ishranu, prolongirano vlaženje i snabdevanje mikroelementima, obezbeđenje optimalnog nivoa procesa metabolizma kože, revitalizacija prirodnog balansa u tkivima, poboljšanje strukture epiderma, ojačanje tonusa kože, smanjivanje bora i zatezanje kože lica.

Rezultati su vidljivi nakon jednog tretmana, što je prikazano na slici gde smo fotografisali našu klijentkinju neposredno PRE i POSLE Instant Liftinga.
Radi se kao pojedinačan tretman za trenutni lifting efekat, ili u seriji 5-7 tretmana (1-2x nedeljno) za dugoročnije rezultate.Tretman traje 90 minuta.
Preporučuje se i tokom trudnoće.

Tretman uključuje apšminkanje, toniziranje, piling, aplikovanje koncentrata sa glikolnom kiselinom. Nakon 10-minutnog delovanja koncentrat se ispira, aplikuje se intenzivni serum sa morskim kolagenom i žen-šenom i započinje 20-minutna aromaterapijska masaža lica, vrata i dekoltea.

Masažom se utiče na modeliranje mišića, stimulišu se oslabljeni mišići a opuštaju hipertonični. Nakon masaže se nanosi intenzivni serum na očnu zonu i Lifting maska. Tokom delovanja maske nema gestikulacije. Nakon formiranja filma maska se uklanja. Na kožu se nanosi adekvatan završni krem, na mimične bore inovativni serum-filer, a na očnu zonu dodatno antirid koji imitira dejstvo botoksa.