LACRIMA FLORODERM TRETMAN KOŽE

SAVREMENA KOZMETOLOŠKA TERAPIJA AKNI I ROZACEE – NEINVAZIVNI LACRIMA FLORODERM TRETMAN KOŽE
Eksluzivna Ruska kompanija Lacrima na tržištu je od 1997. godine i koristi najnovija dostignuća u oblasti biohemije i medicine. Razvila je i patentirala više od 20 jedinstvenih programa intenzivne, korektivne i preventivne profesionalne salonske nege.
Karakteristično za Lacrima kozmetološki program jeste prirodan, neagresivan efekat, jer su osnova proizvoda isključivo biljne komponente.
Jedinstveni FLORODERM program, Lacrima je razvila i objavila u decembru 2017. godine. Po prvi put terapija problematične i osetljive kože odvija se kroz ugodan tretman, a pri tom uz vrhunsku efikasnost. Najveće odobravanje i zadovoljstvo postignutim rezultatima dobila je upravo od najosetljive grupe klijenata - adolescenata.
Terapija je namenjena za lečenje akni na bilo kojem stadijumu razvoja, kao i za lečenje rozacee. U program su uključeni visokoefikasni preparati nove generacije za negu problematične kože. U sastav FLORODERM kozmetološke linije uključene su inovacione aktivne komponente kao što su azeloglicin, benzoil peroksid, glicerizinska kiselina, bio-sumpor i kalamin…
Takođe u programu se koriste klasične protivupalne, angiostatičke, sedativne, vlažeće i vitaminsko - mineralne fitokomponente.
FLORODERM terapija je maksimalno efikasna, poseduje visoki nivo bioraspoloživosti aktivnih komponenti, izraženi klinički rezultat, ne sadrži alkohol i iritirajuće komponente. Tretmani mogu da se primenjuju tokom cele godine, ne izaziva alergijske reakcije i nuspojave. Tokom tretmana nema neprijatnih reakcija, a nakon tretmana nema crvenila, zatezanja i perutanja. Prve pozitivne reakcije su brzo uočljive, što je još jedan stimulans klijentu da održi kontinuitet tretmana i redovnost primene kućne terapije.
PROGRAM ZA LEČENJE AKNI:
- Lokalizuje upalne reakcije
- Smanjuje folikularne hiperkeratoze
- Obezbeđuje antibakterijsko dejstvo
- Normalizuje rad lojnih žlezda
- Resorbuje infiltrante
- Obezbeđuje dubinsko čišćenje pora
- Stimuliše procese regeneracije tkiva

- Izravnava reljef i izjednačava boju

PROGRAM ZA LEČENJE ROZACEE:
-Lokalizuje upalne reakcije
-Odstranjuje začepljenja u kapilarnom sistemu
-Sprečava razvoj komplikacija
-Normalizuje rad lojnih žlezda

-Stimuliše regeneraciju tkiva
-Aktivira lokalnu mikrocirkulaciju
-Ojačava zidove krvih sudova
-Smanjuje pojavu kuperoze

-Redukuje postojeće crvenilo na koži

PREPORUKE ZA SPROVOĐENJE TRETMANA

Tretmani se sprovode 1-3 puta nedeljno u zavisnosti od stepena oboljenja do postizanja kliničkog efekta.
Tretmani se sprovode u kurama. Nakon postizanja željenog rezultata sprovodi se samo povremeno za održavanje.
U slučaju akutnog stanja terapija se može sprovoditi kao zaseban jednokratan tretman.Podelite ovaj tekst