Nega očne zone

Tretman ocne zone

Tretman očne zone

Koža očne zone tanja je od okolne kože lica čak 40 puta, najosetljivija je na procese starenja, umora i stresa. Tretman očne zone omogućava negovan izgled kože oko očiju, smanjuje tamne kolutove, nadutost i ublazava znakove starenja. Čini kožu jedrijom.

Saznajte više

EyeCell Genosys tretman - NEGA OČNE ZONE

GENOSYS EyeCell je poseban protokol za negu regije oko oka. Set sadrži visoku koncentraciju biljnih ekstrakata i bio peptide koji mogu da poprave tamne podočnjake, kesice ispod očiju, fine linije i bore. Koža oko očiju je izuzetno tanka i osetljiva, pa joj je samim tim potrebna posebna nega. Takođe, koža u regiji oko oka se više pokreće nego drugi delovi lica.
Ova zona je bogata mrežom kapilara i krvnih sudova. Pošto su krvni sudovi u toj regiji jako mali, eritrociti se ređaju jedan za drugim da bi mogli da prođu kroz krvne sudove. Usled pritiska i veće propustljivosti krvnih sudova, dolazi do izlaska eritrocita u okolno tkivo gde dolazi do degradacije hemoglobina. Nakon degradacije u tkivu hemoglobin dobija braon boju.
Ova senka ispod očiju ili tzv. TAMNI KOLUTOVI, nastaju usled akumulacije hemoglobina i obojenih produkata degradacije (biliverdin, bilirubin i gvožđe) u dermisu i epidermisu.
Krema i serum iz EYE CELL SETA sadrže:
1. Chrysin koji stimuliše enzim (UGT1A1) koji razgrađuje bilirubin
2. N-Hydroxysuccinimide (NHS) koji se vezuje za gvožđe koje postaje hidroslubilno i na taj način se eliminiše iz kože.
Saznajte više

Minival trepavica

Thuya Minival i farbanje trepavica / obrva

Minival trepavica predstavlja savremenu metodu koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Postoje različiti vikleri u zavisnosti od dužine trepavica. Mogu se uvijati kratke ili duge, retke ili guste trepavice.

Saznajte više