Thuya Minival i farbanje trepavica / obrva

Minival trepavica

Minival trepavica predstavlja savremenu metodu koja omogućava uvijanje trepavica bez obzira na njihovu dužinu. Postoje različiti vikleri u zavisnosti od dužine trepavica. Mogu se uvijati kratke ili duge, retke ili guste trepavice.

Efekat tretmana su prirodno povijene trepavice, a zbog optičkog povećanja oči dolaze do izražaja i plene svojim sjajem! Efekat u proseku traje oko dva meseca, a zavisi od brzine rasta trepavica.

Preporuka je da se uradi i farbanje trepavica, čime bi se efekat još više intenzivirao! Uvijenim i ofarbanim trepavicama nije potrebna maskara, sem ukoliko se želi povećanje gustine ili dužine, što se maskarom postiže.

Tretman traje oko sat vremena i radi se proizvodima renomirane španske kozmetike Thuya. Thuya je španska profesionalna linija, koja ima sopstvenu laboratoriju i proizvodnju u Barseloni.

Proizvodi idu izvan i iznad granica obaveznih testova kako bi pružili najviše bezbednosne standarde kako za potrošače tako i za profesionalce.Preparati su oftalmološki i dermatološki priznati, a sam tretman je potpuno bezbedan.

Podelite ovaj tekst
Pratite nas na društvenim mrežama