Pregledi

Skenerskopski pregled kože

SKENERSKOPSKI PREGLED KOŽE
Koliko poznajete potrebe i stanje vaše kože? 
Da li ste se nekad zapitali, koliko para ste potrošili na preparate koji se nisu pokazali odgovarajućim za vašu kožu? 

Skenerskopski pregled kože lica i tela otkriva realno stanje i potrebe vaše kože. Reč je o anamnestičko-dijagnostičkom pregledu kože koji se obavlja pomoću dijagnostičkog aparata – skenerskopa SMP. Aparat poseduje sočiva sa uveličanjem do 650 puta i omogućava uvid u dubinske slojeve kože (5-7mm), epidermalne i subdermalne strukture. Na taj način omogućeno je SOFTVERSKO MERENJE SEBUMA, HIDRANTOSTI I PIGMENTACIJE KOŽE, kao i kreiranje sken-skop snimaka tokom pregleda. 
Pacijenti dobijaju detaljan uvid u stanje i potrebe kože lica i tela kroz detaljan izveštaj, mogu se otkriti svi dermatološki problemi u dubinskim slojevima kože koji nisu vidljivi golim okom. Na taj način moguće je pravovremeno reagovati na sve kožne promene i sprečiti velike dermatološke problema. 
Istovremeno, detaljan uvid u stanje i potrebe kože obezbeđuje terapeutu pravilno definisanje tretmana, terapije lečenja ali i odgovarajućih preparata kućne nege. 
Skenerskoski pregled  predstavlja najuspešniji način za lečenje brojnih problema poput akni, hiperpigmentacije i čini osnovu i pripremu za sve radiotalasne intervencije

Saznajte više

Skenerskopski pregled kose

Anamnestičko-dijagnostički pregled kose i kože poglavine obavlja se pomoću skenerskopa sa sočivima koja uveličavaju do 650 puta. Pomoću njega se jasno vide folikuli dlake sa pripadajućim lojnim žlezdama, vaskularizacija kože i tonus mišića podizača dlake.

Saznajte više

Pregledi beba i dece

U našem Kozmetološko-terapijskom centru posebno mesto zauzimaju najmlađi klijenti, sa kojima se neretko družimo od rođenja. Imajući u vidu osetljivost kože beba savetuju se preventivne mere i primena adekvatnih preparata, zavisno od kože bebe.

Najčešći problemi kože beba, zbog kojih se roditelji javljaju u ovom uzrastu su suva atopična koža, ekcemi i pelenski ojedi.

Saznajte više

Nutricionistički pregled

Pregled  obuhvata merenje telesne vode, masti u mišićne mase, stanje metabolizma i BMI

  • Izrada svih vrsta individualnih dijeta sa kompletnim režimom ishrane
  • Program smanjenja, povećanja ili održavanja telesne težine
  • Programi za sve starosne dobi i stanja organizma
  • Besplatna kontrolna merenja na svakih 14 dana
Saznajte više